Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sus işareti yapmak

Rüyada sus işareti yapmak

Rüyada sus işareti yapmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sus işareti yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sus işareti yapmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada zafer işareti yapmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada işaretli taş görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada define işareti görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulur.

Rüyada işaret diliyle konuşmak işinin gücünün hep rast gideceğine, esenleyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işarettir.

Rüyada rabia işareti görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments