Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine işareti görmek

Rüyada hazine işareti görmek

Rüyada hazine işareti görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hazine işareti gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada hazine işareti görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazancının daha da artacağına, verimin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hazine para bulmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet hazinesi görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda hazine aramak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalettir.

Rüyada hazine aradığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada hazine bulmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada hazine kazmak yeni bir ortama girileceğine, deneyim kazanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada hazine altın görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayatın tadına varacağına, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments