Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak su içtiğini görmek

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, doğru kararların alınacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir bardak su içtiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu bardak görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek kendi işine kavuşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada çay içilmiş bardak görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine inanılır.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bardaktan süt içtiğini görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada birinin bardağından su içmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments