Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha çok iş yapacağına işarettir.

Rüyada bardak bardak su içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu bardak görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine inanılır.

Rüyada çay içilmiş bardak görmek huzura erileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan süt içtiğini görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, makamının yükseleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık su bardağı görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments