Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde içki içmek

Rüyada evde içki içmek

Rüyada evde içki içmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, adını kirleteceğine, kıtlığın meydana geleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalettir.

Rüyada evde içki içmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada evde içki içmek çabalarının boşa çıkacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken içki içmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde içki içmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulur.

Rüyada bir yudum içki içmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak ömür boyu süreceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadınla içki içmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments