Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığı görmek

Rüyada yağmur yağdığı görmek

Rüyada yağmur yağdığı görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığı gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete alamet eder.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işarettir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments