Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bardağını kırmak

Rüyada başkasının bardağını kırmak

Rüyada başkasının bardağını kırmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bardağını kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada boş çay bardağı kırmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, işe zorla gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak yıkarken kırmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ömür boyu devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada elinde bardak kırmak rakiplerini arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bardağını kırmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada cam bardak kırmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments