Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağı kırmak

Rüyada bardağı kırmak

Rüyada bardağı kırmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet eder.

Rüyada bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada tabak bardak kırmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada içki bardağı kırmak her zaman hak ettiğini alacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardağı kırmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada başında bardak kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardağı kırmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada bardak tabak kırmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet etmektedir.

Rüyada kafasında bardak kırmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada bardak kırmak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments