Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırıkları toplamak

Rüyada bardak kırıkları toplamak

Rüyada bardak kırıkları toplamak mal ve varlık sahibi olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kalp kırmaya, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada bardak kırıkları toplamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada kırık bardak toplamak üzüleceğine, yıpranacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak kırıkları toplamak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek işlerin büyüyeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, pek çok olumlu gelişmelere rivayet etmektedir.

Rüyada bardağı kırık görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bilakis malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırık görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık bardak atmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kırık bardaklar görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments