Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardak görmek

Rüyada kırık bardak görmek

Rüyada kırık bardak görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardak gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, mevki edineceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, saygın biri haline geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada kırık çay bardakları görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardak atmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bardağı kırık görmek alacaklarını tahsil edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bardak kırıkları görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments