Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardaktan çay içmek

Rüyada kırık bardaktan çay içmek

Rüyada kırık bardaktan çay içmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada kırık bardakla çay içmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek güleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kırık çay bardakları görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardakta çay içmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardak çay içmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, daha çok kazanmaya başlayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının bardağından çay içmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay içmek güzel bir haber almaya, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan çay içmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments