Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, her şeyin sarpa saracağına, değer göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda çay bardağı gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda bardak görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağına çay koymak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay dolu bardak görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çay bardağı yıkamak iyileşeceğine, toparlanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırık bardakla çay içmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım bardak çay içmek özlemelerin son bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardaklarda çay görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments