Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta süt görmek

Rüyada bardakta süt görmek

Rüyada bardakta süt görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bardakta süt gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Rüyada bir bardak süt vermek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bardakla süt görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Rüyada bir bardak süt görmek boş kuruntularla uğraşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bardaktan süt içtiğini görmek geçim derdinin olmayacağına, helal ekmek yeneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bardakta süt görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada bardakla süt içmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan süt içmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardakta ballı süt görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments