Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bardak görmek

Rüyada yeşil bardak görmek

Rüyada yeşil bardak görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, fedakârlıklar yapacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bardak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada yeşil cam bardak görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil su bardağı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bardak görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada bardak kırmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardaktan su içmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek işleri yoluna sokacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kupa bardak görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada birine bardak fırlatmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments