Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek önemli yerlere geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, geçim derdi yaşamayacağına, çok büyük ses getireceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kazancın ikiye katlanacağına inanılır.

Rüyada çay bardağı kırıldığını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cam çay bardağı görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, onlardan fayda göreceğine işaret eder.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada bardak içinde çay görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çay bardağından çay içmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments