Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırıldığını duymak

Rüyada bardak kırıldığını duymak

Rüyada bardak kırıldığını duymak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, başarıya ulaşacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada bardak kırıldığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Rüyada bardak kırıldığını duymak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada su bardağının kırıldığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, başarı kaydedeceğine delalettir.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış bardaklar görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak kırılmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments