Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış çay bardağı görmek

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalettir.

Rüyada kırılmış çay bardağı gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada çay bardağı almak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kirli çay bardağı görmek doyasıya hasret gidereceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulur.

Rüyada yarım bardak çay içmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments