Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada bardak kırıldığını duymak yaşam refahının düşeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış bardaklar görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bardak kırıldığını görmek her anlamda feraha kavuşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada bardağın kırıldığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış bardak görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments