Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla öpüşmek layık olduklarına sahip olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yolunun açık olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments