Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa tükürmek

Rüyada bardağa tükürmek

Rüyada bardağa tükürmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa tükürmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada bardağa tükürmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada ciğer tükürmek bazı adımlar atacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sarsılacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalettir.

Rüyada lavaboya tükürmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek tükürmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada et parçası tükürmek ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments