Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboya tükürmek

Rüyada lavaboya tükürmek

Rüyada lavaboya tükürmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Rüyada lavaboya tükürmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet eder.

Rüyada temiz lavabo görmek hayallerin yarıda kalacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada lavabo ovmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada lavabodan saç temizlemek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavabo açmak dünya mallarının çoğalacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Rüyada mutfak lavabosu temizlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada lavaboya gitmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada lavabo yıkamak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments