Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoya saklanmak

Rüyada banyoya saklanmak

Rüyada banyoya saklanmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet eder.

Rüyada banyoya saklanmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada banyoda saklanmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoya saklanmak bir sebeple yataklara düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin saklandığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Rüyada kaçarak saklanmak herkesin rahat edeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle saklanmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, umutlarının biteceğine, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada birilerinden saklanmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sorunların ve dertlerin biteceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacın altına saklanmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments