Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle saklanmak

Rüyada sevgiliyle saklanmak

Rüyada sevgiliyle saklanmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaklaşan güzel günlere, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle saklanmak gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Rüyada sevgiliyle saklanmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden saklanmak ticaretin büyüyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden saklanmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda saklanmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada saklanmak kaçmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekten saklanmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Masal

Merhaba
Rüyamda sevgilimle bir evde oluyoruz. Bizi aramaya geliyorlar. Odaya girip kapının arkasında duruyoruz. Bıyıklı kel bir adam kapıyı itiyor. Açamaması için biz de kapıyı itiyoruz. “Hadi itsene açacak” diyorum sevgilime, itmiyor. Kapının arasında boşluk kalıyor ama görmüyorlar. Sonra sevgilim saklanıyor, kapıya ben dayanıyorum. Açıyorlar kapıyı, sevgilime saklanmasını işaret ediyorum ama sırıtıp duruyor olduğu yerde. Yine de onu görmüyorlar.