Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda saklanmak

Rüyada banyoda saklanmak

Rüyada banyoda saklanmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada banyoda saklanmak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada banyoda saklanmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, dertlerinden kurtulacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyoya saklanmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda saklanmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada dolaba saklanmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada dolaba saklandığını görmek sorunlarından arınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanından saklanmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerden saklanmak sağlık ve şifa bulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments