Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonu kapatmak

Rüyada televizyonu kapatmak

Rüyada televizyonu kapatmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonu kapatmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada televizyonu kapatmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada televizyon kapatmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonu kapatamamak iyi geçiminin devam edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada televizyoncu görmek amaçlarına nail olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine rivayet eder.

Rüyada televizyona çıkmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada televizyon tamir ettirmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments