Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklerden saklanmak

Rüyada köpeklerden saklanmak

Rüyada köpeklerden saklanmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerden saklanmak gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada köpekten saklanmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerden saklanmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden korkup saklanmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçarak saklanmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada banyoda saklanmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments