Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını adetli görmek

Rüyada başkasını adetli görmek

Rüyada başkasını adetli görmek üzüleceğine, işlerinin düzeleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işarettir.

Rüyada başkasını adetli gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet bez görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını adetli görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Rüyada bir damla adet kanı görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok adet kanı görmek büyük bir özgüven kazanacağına, hayıflanacağına, sürekli tartışacağına işarettir.

Rüyada adet hali görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments