Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanaması olmak

Rüyada adet kanaması olmak

Rüyada adet kanaması olmak çok zor günler geçirileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada adet kanaması olmak gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada adet kanaması olmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet kanaması geçirmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanaması görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, isteklerinin erteleneceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanama görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Rüyada bacak kanaması görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, dertlerinin günden güne artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada hamileyken kanama olduğunu görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Rüyada kanamanın olduğunu görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada burnunu kanarken görmek çok büyük başarı kazanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments