Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo yaparken adet olmak

Rüyada banyo yaparken adet olmak

Rüyada banyo yaparken adet olmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo yaparken adet olmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada adetliyken banyo yapmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada banyoda adet olmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulur.

Rüyada banyo yaparken adet olmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada adet bezleri görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli adet bezi görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile iken adet görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok adet olduğunu görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erken adet olmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük özgüven kazanacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments