Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetliyken banyo yapmak

Rüyada adetliyken banyo yapmak

Rüyada adetliyken banyo yapmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Rüyada adetliyken banyo yapmak gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada adetliyken banyo yapmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada banyoda adet olmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo yaparken adet olmak sayılacağına ve sevileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada sokakta banyo yapmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toplu banyo yapmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada orta yerde banyo yapmak büyük tartışmaların sonlanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının banyo yapmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakda banyo yapmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments