Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet olacağını hissetmek

Rüyada adet olacağını hissetmek

Rüyada adet olacağını hissetmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, kalabalıktan uzak olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada adet olacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada adet olduğunu hissetmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet olacağını hissetmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet olmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet eder.

Rüyada adetliyken denize girmek kısmetinin artacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi adet kanı görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada iki adet yılan görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments