Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa adet olduğunu gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada ilk defa adet olmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, endişelerinden kurtulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ilk defa araba kullanmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kazancının azalacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa sigara içmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa içki içmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa araba sürmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ilk defa uçağa binmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments