Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bornozlu görmek

Rüyada birini bornozlu görmek

Rüyada birini bornozlu görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bornozlu gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada beyaz bornoz almak yeni çalışmalar yapılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Rüyada yeşil bornoz görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, özel hayatında mutlu olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek maddi yükünün artacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada havlu bornoz görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bornoz hediye almak kazançlı bir işin başına geçileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalettir.

Rüyada birini bornozla görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bornozlu erkek görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bornozla gezdiğini görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments