Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bornoz görmek

Rüyada yeşil bornoz görmek

Rüyada yeşil bornoz görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bornoz gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil bornoz görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada turuncu bornoz görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Rüyada bornoz giyen birini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada birini bornozla görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bornozlu olduğunu görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor bornoz giymek kolay yollardan kazanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bornozla gezdiğini görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments