Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu ve bornoz görmek

Rüyada havlu ve bornoz görmek

Rüyada havlu ve bornoz görmek içsel güvensizliklerinize, kazancının günden güne azalacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Rüyada havlu ve bornoz gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada havlu ve bornoz görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kazancının da artacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havlu bornoz görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyah bornoz giymek zafer elde edeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bornoz görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada banyo bornoz görmek düşmanını alt edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini bornozla görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Rüyada birini bornozlu görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments