Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banu alkanı görmek

Rüyada banu alkanı görmek

Rüyada banu alkanı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada banu alkanı gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada banu alkanı görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bana sarıldığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments