Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon tutmak

Rüyada balon tutmak

Rüyada balon tutmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, üzüntülerin biteceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hane içine ay doğacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada balon tutmak gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada elinde balon tutmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon tutmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon balığı tutmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hep dinç ve genç kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balon tutmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yokluk çekeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada balon üstünde uçmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Rüyada uçan balondan düşmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada gezi balonu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada elinde balon görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayattan her istediğini alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments