Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde balon tutmak

Rüyada elinde balon tutmak

Rüyada elinde balon tutmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada elinde balon tutmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Rüyada elinde balon tutmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, planlı ve programlı davranacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada balon balığı tutmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada balon tutmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada uçan balon tutmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Rüyada başkasının elinde balon görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada elinde balon görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde mermi tutmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments