Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon balığı tutmak

Rüyada balon balığı tutmak

Rüyada balon balığı tutmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet eder.

Rüyada balon balığı tutmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada balon balığı tutmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde balon tutmak mallarının eksileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Rüyada uçan balon tutmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balon tutmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada balon balığı görmek manevi mutluluğu tadacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Rüyada çok balık tutmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercan balığı tutmak kısmetlerinin açılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments