Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon üstünde uçmak

Rüyada balon üstünde uçmak

Rüyada balon üstünde uçmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aradaki buzların eritileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada balon üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Rüyada balon üstünde uçmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, her gün daha fazla dolacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada balona tutunup uçmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulur.

Rüyada balonun içinde uçmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balonda uçmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balona binip uçmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bunun şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada balonla uçmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments