Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezi balonu görmek

Rüyada gezi balonu görmek

Rüyada gezi balonu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işleri yoluna sokacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, şöhret ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gezi balonu gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada gezi balonu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Rüyada okulla geziye gitmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geziye katılmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada topluca geziye gitmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada turistik gezi yapmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Rüyada gezi düzenlemek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yat gezisi görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments