Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon şişirmek

Rüyada balon şişirmek

Rüyada balon şişirmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, korkularını yeneceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ileri gideceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada balon şişirmek gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada mavi balon şişirmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada şişmemiş balon görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işarettir.

Rüyada balon şişirmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Rüyada şişme balon görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada balon şişirdiğini görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balon şişiren birini görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş balon görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments