Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmemiş balon görmek

Rüyada şişmemiş balon görmek

Rüyada şişmemiş balon görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayallerine kavuşacağına, başarıların artacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Rüyada şişmemiş balon gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada şişmiş balon görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada şişme balon görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişmemiş balon görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi balon şişirmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulur.

Rüyada balon şişirmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ele geçen kazancın azalacağına, kafasını rahatlatacağına rivayet eder.

Rüyada balon şişirdiğini görmek yalan söyleyeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balon şişiren birini görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, konuşmaz olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments