Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balon şişirmek

Rüyada mavi balon şişirmek

Rüyada mavi balon şişirmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, evlatlarından hayır bulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada mavi balon şişirmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada mavi balon şişirmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada balon şişiren birini görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada şişme balon görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada balon şişirdiğini görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş balon görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada şişmemiş balon görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ticarette zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada balon şişirmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments