Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişme balon görmek

Rüyada şişme balon görmek

Rüyada şişme balon görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ferah bir eve geçileceğine, çok mutlu olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Rüyada şişme balon gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada balon şişirdiğini görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada şişme balon görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına inanılır.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bütçesinin daralacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada mavi balon şişirmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon şişirmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada şişmemiş balon görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada balon şişiren birini görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada şişmiş balon görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments