Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon şişirdiğini görmek

Rüyada balon şişirdiğini görmek

Rüyada balon şişirdiğini görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, hayat boyu desteği olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada balon şişirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada şişmiş balon görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet eder.

Rüyada mavi balon şişirmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon şişirdiğini görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmemiş balon görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada balon şişirmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini geliştireceğine delalettir.

Rüyada şişme balon görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret eder.

Rüyada balon şişiren birini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments