Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişirilmemiş balon görmek

Rüyada şişirilmemiş balon görmek

Rüyada şişirilmemiş balon görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada şişirilmemiş balon gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada balon şişiren birini görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada balon şişirmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada şişmiş balon görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişme balon görmek bundan hayır göreceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Rüyada mavi balon şişirmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada şişmemiş balon görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon şişirdiğini görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments