Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan yere düşmek

Rüyada balkondan yere düşmek

Rüyada balkondan yere düşmek gayrimenkul sahibi olunacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan yere düşmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada balkondan yere düşmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada balkonda düşmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, anne baba duasının alınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının balkondan düşmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek yoğun stres altında kalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments