Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşmek ve ölmek

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, başarısızlığa düşeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağı düşmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada balkonda düşmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada evin balkonundan düşmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, evlerine dünürcü geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada başkasının balkondan düşmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments