Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balkondan düşmek

Rüyada başkasının balkondan düşmek

Rüyada başkasının balkondan düşmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret eder.

Rüyada başkasının balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının balkondan düşmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonda düşmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balkon düşmek rahata ve huzura kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin balkonundan düşmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments